29 Mayıs 2013 Çarşamba

Beni Özleyenler Parmak Kaldırsın :)

Özlediniz mi beni :) 
Buralardan çok uzak kaldım ama geçerli bir sebebim vardı; aklını peynir ekmekle yemiş birini buldum, nihayetinde beni istemeye geldiler, nişan tarihine karar verdik işte bu yüzden buralarla uğraşamadım ihmal ettim.

Desem de inanma külliyen yalan :D
Hep bu akılsız telefonu alınca geldi bunlar başıma. Nete telefondan giriyorum, işyerinde de bu ara çok yoğundum bu nedenle bloğumla ilgilenecek vaktim olmadı. Yazmadığım gibi kimseleri okuyamadım da ama arayı kapatırım biliyorsunuz :)

Merak etmeyin hayatımla ilgili hiç bir şey kaçırmadınız çünkü sizlerden uzak kaldığım süreçte yedim, içtim, yattım, gezdim, alışveriş yaptım o kadar. Hiçbir atraksiyon yok ama isterseniz sizin için takla atmayı, amuda kalkmayı düşünüyorum :D

Neyse yavanlığı bırakıp bir giriş yapalım, kendimizi bloğumuza ve okurlarımıza affettirelim barışalım önce :)


































Bu yıl benim yılım galiba; beynen, bedenen büyük değişimler yaşadım.
Saçlarımı boyatmamaya olan direncime yenildim çünkü saçlarımdaki beyazlar beni renk değişimine mecbur etti. 

~29 Mayıs 1984~
 Bu postu aslında dün hazırlıyordum içimde acayip bir heves vardı yazma konusunda fakat yetiştirememiştim.

Bu arada yılladır düşündüğüm birşeye artık karar verdim ve bugün estetik operasyon konusunda doktordaydım. Devlet hastanesi olduğu için bana ne zaman sıra gelir bilmiyorum.

Bu ameliyat gerçekleşirse o konudaki fikirlerimi zaten detaylıca anlatıcam. Umarım en kısa zamanda, ben kendimi buna çok hazır hissediyorken çağırırlar.